CherryChapter ~ Reparatie
Home Over ons Producten Webshop Contact

Alle rechten voorbehouden - CherryChapter Designs


Reparatie Service

Mijn naam is Youri van Hogeloon, bij mij kunt u terecht over al uw computervragen en ik zal ze beantwoorden. Ik werk al jaren met computers en ben sinds 2017 actief bij CherryChapter Designs. Ook heb ik ervaring met reparaties van desktop computers. Heeft u problemen met uw pc? Geen probleem, ik verhelp het voor u!


Naast computer reparaties kunt u ook computers aanschaffen via ons voor een goedkope prijs waarop u 2 jaar garantie heeft. Zie hier een klein actueel overzicht van al onze producten, mocht u iets anders willen kunt u dat altijd vragen of online bestellen vanuit onze webshop.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Start uw computer niet meer op? Staat er een groot virus op die u er niet meer vanaf krijgt? Wilt u een schone installatie? Wat inhoudt dat uw computer opnieuw wordt geïnstalleerd met bijvoorbeeld Microsoft Windows. Wat er ook is met uw pc, wij kijken er naar en proberen er een oplossing voor te zoeken!Herkent u deze problemen? Twijfel dan niet om contact op te nemen met ons, dit kunt u doen via ons contactformulier.

Computer uitstoffen

Schone installatie

Virus verwijderen

Computer verkoop

We willen graag dat al onze klanten tevreden zijn, dus we doen er alles aan om u tevreden te houden. Heeft u een klacht? Zou u ons daarover willen contacteren zodat wij het kunnen oplossen.

Wij verkopen ook premium website templates, desktops, laptops en andere accessoires op onze webshop. Deze zijn in verschillende prijsklassen, dus er zit vast iets voor u tussen!

Verkoop