CherryChapter ~ Over CherryChapter
Home Over ons Producten Webshop Contact

Alle rechten voorbehouden - CherryChapter Designs

Hoe is het ontstaan? En wie zijn wij?

De plannen voor het opzetten van CherryChapter Designs begonnen al in 2014 door Sjerisa de Blok. Toen zij huwde met Youri van Hogeloon besloot hij haar te assisteren op technisch gebied. Het designen van templates, flyers, visitekaartjes, t-shirts en fotografie is altijd al een hobby van Sjerisa geweest. Naast onze ruime keuze in druk en maatwerk bieden wij ook computers en computer reparaties aan, voor deze service kunt u bij Youri van Hogeloon terecht.

Wij zijn beiden al vanaf 12-jarige leeftijd bezig met webdesign. Sjerisa ontdekte toen al dat ze handig was met het bewerken van afbeeldingen, zo heeft Youri de basis HTML van zijn vader geleerd en kwam er daardoor achter dat hij het leuk vond om te programmeren. Toen zij elkaar leerden kennen in 2012 was er direct een klik en zijn ze hobbymatig samen begonnen met webdesign.

Eindeloze mogelijkheden, maak het waar met CherryChapter Designs.

Reparaties


Onze reparatie service

Mijn naam is Youri van Hogeloon, bij mij kunt u terecht over al uw computervragen en ik zal ze beantwoorden. Ik werk al jaren met computers en assisteer Sjerisa sinds 2017. Ook voor de verkoop van computers kunt u bij mij aankloppen. Heeft u problemen met uw pc? Geen probleem ik verhelp het voor u!

Klik hier

Producten

Welke producten?

Welke producten heeft CherryChapter Designs? Wat kan ik verwachten? Hoeveel kost het?
Op al deze vragen krijgt u direct antwoord zodra u op onze producten pagina kijkt. Wij hebben op deze pagina een aantal templates die u gratis kunt downloaden, ook kunt u met een druk op de knop naar onze webshop gaan.

Klik hier

Contact

Neem gerust contact met ons op


Mocht u nog verdere vragen hebben dan kunt u ons natuurlijk een E-mail sturen via ons contactformulier en dan krijgt u zo spoedig mogelijk antwoord van ons terug.


Vragen, opmerkingen of opdrachten zijn altijd welkom!

Klik hier